14 Jan 2008

Ny administrerende direktør i Industrikraft Midt-Norge

Arne Liverud (62) er ansatt som administrerende direktør i Industrikraft Midt-Norge AS. Liverud kommer fra stillingen som administrerende direktør i Naturkraft.
 
- Etableringen av et kraftverk i Midt-Norge er helt vesentlig for den videre utviklingen av industrien i regionen. Jeg er derfor meget fornøyd med at en kapasitet som Arne Liverud har sagt ja til å lede dette selskapet, sier styreformann i Industrikraft Midt-Norge, Andreas Enger.
 
Liverud har vært ansatt i Naturkraft siden 2005. Før dette kom han fra stillingen som direktør for prosjektledelse i Hydro olje og energi. Arne Liverud har i tillegg lang erfaring fra nasjonale og internasjonale oljeutbygginger.
 
- Jeg skal nå jobbe knallhardt for å få på plass de rammebetingelser og kommersielle avtaler som må til for etablering av kraftverket. Dette gleder jeg meg til å ta fatt på, sier Arne Liverud.
 
Liverud tiltrer stillingen i begynnelsen av februar. Selv om Liveruds arbeidssted blir på Oxenøen vil det være tett kontakt med miljøet på Skogn i den videre utviklingen av prosjektet.
 
Industrikraft Midt-Norge AS eies av Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk (40 %), Norske Skog (40 %), Trondheim Energi (10 %) og Elkem (10 %).
 
For nærmere informasjon:
Arne Liverud: 909 25 458
Andreas Enger: 901 31 228
 
 
Skogn/Oxenøen, 14. januar 2008
 
Industrikraft Midt-Norge AS

Arne Liverud_portrett_landscape.jpg